Jobb systematisk, effektivt, og målrettet med mangfold

Vi støtter virksomheter med å skape inkludering i mangfoldet blant ansatte og bruke det til økt verdiskaping – fra måling til forbedring!

Vår banebrytende metode bygger på norsk standard for mangfoldsledelse og gir virksomheter unik innsikt for å gjøre tiltak med presisjon.

Modenhetsnivåer

Mangfoldsmodenhet er evnen til å skape inkludering i mangfoldet blant ansatte og bruke det til verdiskaping. Mål modenhetsnivået ved å bruke Diversity Index og sett mål for fremtiden!

Hva kan vi hjelpe med?

Innsikt

Vi hjelper din virksomhet med å få verdifull innsikt om mangfoldet blant ansatte ved bruk av Diversity Index.

Strategi

Vi knytter mangfold til virksomhetens målsettinger og trekker frem de mest relevante fokusområdene for å forbedre modenhetsnivået.

Tiltak

Vi baserer oss på 30 års erfaring og seneste forskning for å foreslå effektive og målrettede tiltak som skaper mer inkludering og verdiskaping i din virksomhet.

Rapportering

Vi støtter med å tilfredsstille rapporteringskrav og løfter kvaliteten til det neste nivået for å vise at virksomheten jobber systematisk, effektivt, og målrettet med mangfold.

Hvorfor?

Rekruttering av mangfold leder ikke automatisk til en mer inkluderende arbeidsplass, mer innovasjonskraft, eller mer verdiskaping. For å lykkes, må virksomheter skape en inkluderende kultur der ansatte føler seg komfortable med å bidra med nye og annerledes perspektiver, og disse må brukes til å nå virksomhetsmål. Vi hjelper deg med jobbe systematisk, effektivt, og målrettet for å frigjøre kraften i mangfoldet blant ansatte! 

Kom i gang!

Skap inkludering i mangfoldet blant ansatte og bruk det til verdiskaping.

Ta kontakt på:

manav@diversityindex.no

[contact-form-7 id="0"]