Allerede kunde hos oss? Trykk på knappen under for å logge inn.

Forskningsbasert

Alt vi gjør hos dere er basert på etablert forskning fra mangfoldsvitenskap. Vi behandler hver organisasjon som et unikt samfunn hvor vi benytter statistiske og kvalitative metoder for å finne ut hva som er gjeldende for nettopp din virksomhet. Bare fordi noe har fungert for noen i Pennsylvania, trenger det ikke bety at det vil fungere for din bedrift på Hamar.

Banebrytende teknologi

Vi gir dere en digital plattform som gjør det mulig å se relevante data for mangfoldet på alle nivåer i organisasjonen, med tilhørende gap-analyse.

Vi tilbyr også avanserte analyser som viser nøyaktig hvordan det å være mangfoldig henger sammen med trivsel, motivasjon, sykefravær, eller andre parametere dere måtte ønske å undersøke. Dette betyr at vi kobler mangfold til verdiskaping, helt konkret.

Implementering og rådgivning

Basert på analysen av virksomheten, støtter vi dere med å lage treffende veikart for videre arbeid med mangfold. Vårt mål er å se at dere lykkes med å inkludere mangfoldet i organisasjonen, og koble forskjellene mellom ansatte til verdiskaping. Her tilbyr vi både rådgivning, for de som ønsker å jobbe selvstendig, eller tett samarbeid for å være med på leveranse av løsningene.

Oppdag en revolusjon i arbeidet med å knytte mangfold til verdiskaping.

For første gang finnes det pålitelige, analytiske og detaljerte verktøy som strukturerer arbeidet med mangfold for å oppnå organisasjonens mål.

01

Digital plattform

Plattformen gir dere tilgang til analyser basert på surveydata. Her kan dere se hvordan det står til med mangfoldet i organisasjonen, og hvorvidt dere lykkes med å hente ut potensialet.

Dere kan også hente ut beskrivende rapporter som gir grunnlag for å utvikle treffende tiltak for videre arbeid med mangfold.

02

Fokusmodul: Avansert statistikk

Vi opplever at virksomheter ønsker å utforske sammenhengene i dataen som samles inn. Fokusmodulen bruker en rekke algoritmer for å finne ut hvordan mangfold henger sammen med parametere som trivsel, motivasjon, og mening, basert på validerte psykometriske skalaer.

Her er det også mulig å supplere med annen prestasjonsdata som sykefravær, bonuser, inntjening og lignende, for å si nøyaktig hvorvidt virksomheten lykkes med å knytte mangfold til verdiskaping.

03

Utvikling av organisasjon og ledelse

Når vi vet hvor vi skal gjennom analysemodulene, støtter vi dere med videre utviklingsarbeid. Vanligvis handler dette om å finne ut hva som ligger «bak tallene», for å fange opp hva gapene egentlig handler om.

Deretter designer vi presise tiltak som både treffer menneskene og prosessene i organisasjonen. Vi er opptatt av å gi dere forutsigbarhet og å være en pålitelig partner i reisen for å koble mangfold til verdiskaping.

Stolt samarbeidspartner med…

Begynn å ta i bruk Diversity Index

Kom i kontakt med oss og begynn din reise til verdiskapning gjennom mangfold.

nb_NONorsk bokmål